VRAGEN? Samsung Warmtepompen 03.324.38.88
Samsung  
Energiesparen.be
Exclusief Samsung DistributeurBetrouwbaar en betrokkenGrensverleggendInnovatiefFlexibel

Vacature : Administratief bediende

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

Voltijds Administratief Bediende

Dienstverband: 39 urenweek

Wie ben jij ?
Je bent een actief en enthousiast persoon. Je houdt van afwisseling in je werkzaamheden en gaat uitdagingen niet uit de weg. Een (junior) professional die bij voorkeur al enige ervaring heeft met het werken op de binnendienst of administratie binnen een organisatie. Iemand die begrijpt hoe belangrijk klanttevredenheid is voor het succes van een organisatie.

Wat wij van jou vragen :
• Je hebt minimaal een opleiding secundair onderwijs (richting Handel) succesvol afgerond.
• Je werkt vlot met de Microsoft Office-pakketten.
• Je bent een harde werker met een goede balans van orde, snelheid en precisie.
• Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Frans. Engels is een voordeel.
• Je bent goed georganiseerd, flexibel en discreet en hebt een goed leervermogen.
• Je woont in Antwerpen of de nabije omgeving.

Wat wij jou bieden :
• Leuke collega’s en een mooie werkplek in een modern kantoor
• Een veelzijdige baan voor 39 uur per week
• Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
• Ruimte om te ontwikkelen

Wie wij zijn :
Wij zijn Ambrava, specialisten in klimaatbeheersing. Als exclusief invoerder en verdeler van Samsung klimaatbeheersing in de Benelux, leveren wij onze producten en diensten aan installateurs. Onze producten zijn warmtepompen, airconditioning en ventilatiesystemen. Het zijn innovatieve, energiezuinige systemen die bijdragen aan het verhogen van het comfort van eindgebruikers. Deze systemen worden geplaatst in huizen, kantoren, utiliteitsbouw, hotels, zorggebouwen en retail. Naast onze vestiging in Brecht, hebben wij ook een vestiging in Apeldoorn (Nederland).

Wat je bij ons gaat doen :
Je bent samen met jouw binnendienstcollega’s vanaf onze uitvalsbasis te Brecht het eerste aanspreekpunt voor onze klant die mailt of belt naar kantoor. Je neemt bestellingen aan, verwerkt orders en transportbonnen en beheert een deel van de debiteuren- en crediteurenadministratie. Je ontvangt bezoekers op ons kantoor en ondersteunt in de verkoopcommunicatie naar klanten. Daarnaast ondersteun je de afdeling techniek bij het klaarmaken van onderdelen voor verzending, beheer je de voorraad bureaubenodigdheden en verwerk je inkomende en uitgaande post. Ook ondersteun je de afdeling marketing bij beheer en verzending van brochures, catalogussen en mailingen.

Solliciteer vandaag nog :
Wil jij met ons aan de slag om het merk Samsung nog verder te laten groeien in de installatiebranche en leads te genereren voor ons sales team? Stuur dan vandaag nog jouw motivatie en CV naar Philippe Oste via p.oste@ambrava.be of als je vragen hebt, bel dan gerust met 03.324.38.88.

 

— Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld —