VRAGEN? Samsung Warmtepompen 03.324.38.88
Samsung  
Energiesparen.be
Exclusief Samsung DistributeurBetrouwbaar en betrokkenGrensverleggendInnovatiefFlexibel

Trainingen

In het voorjaar 2017 heeft Ambrava weer een uitgebreid trainingsprogramma beschikbaar. Wilt u deelnemen aan een training, dan kunt u zich hier inschrijven.

 • Samsung S-NET Pro servicetool training* woensdag 19 april 2017
  Deze praktische producttraining geeft meer informatie over de werking van de S-NET Pro servicetool. Deze is voorzien van een nieuw communicatieprotocol, maar wat betekent dit voor de werking van het programma? Hoe werkt de tool op de nieuwe generatie DVM systemen? In onze praktijkomgeving worden de zelf meegebrachte laptop en S-NET converter aangesloten op het netwerk, wordt de nieuwste versie van het programma geïnstalleerd en worden de onttrokken systeemgegevens geanalyseerd.
  *LET OP: laptop en S-NET converter dienen zelf meegebracht te worden.
 • Samsung DVM S basis training donderdag 20 april 2017
  Tijdens deze theoretische DVM basistraining wordt uitgebreid ingegaan op het koeltechnische principe van Samsungs unieke DVM S. Wat maakt het systeem zo bijzonder? Wat is het verschil tussen een DVM S standaard en een DVM S uit de high efficiency lijn? Hoe worden de extreem hoge verwarmingscapaciteiten gerealiseerd? Hoe installeer en adresseer ik de systemen? Welke tips en tricks kan ik hierbij gebruiken? Inbedrijfstelling van DVM S, zowel lucht als water, zal eveneens aan de orde komen.
 • Samsung DVM S service training dinsdag 25 april 2017DVM S basis training Samsung Ambrava
  In deze DVM servicetraining wordt verder ingegaan op de werking en de uitgebreide regelingen van het Samsung DVM S systeem. Service van A tot Z zal aan de orde komen. Hoe kan het systeem worden getest? Welke servicetools maken analyse eenvoudiger? Wat betekenen de storingscodes en hoe kunnen storingen worden verholpen?
 • Samsung ERV wtw ventilatie training woensdag 26 april 2017
  Centraal in deze ERV producttraining staat het wtw basisventilatie principe. Er wordt uitgebreid ingegaan op het proces van ontwerp, selectie en installatie van een ERV unit. Maar daarnaast krijgt u ook antwoorden op vragen als ‘Hoe controleer ik het luchtdebiet, hoe signaleer ik storingen en hoe los ik ze op?’ Het gebruik van de DMS2 zal hierbij aan de orde komen. Informatie over subsidies voor deze wtw unit zal uiteraard niet ontbreken. Niet voor niets voldoet de ERV aan de voorwaarden van de EN308!
 • Samsung Eco Heating System training dinsdag 9 mei 2017
  Gedurende deze training wordt uitgebreid ingegaan op de vele mogelijkheden van Samsungs EHS system. De nieuwe buitendelen in de line-up, én het nieuwe communicatieprotocol, maken de toepassingsmogelijkheden en installatie opties vele malen breder. De waterzijdige en elektrische aansluitopties zullen de revue passeren. Maar ook onderhoud aan een EHS systeem, het vinden en oplossen van storingen en controle van het watersysteem komen aan bod.
 • Samsung DMS 2.5 training* donderdag 11 mei 2017gebouw beheer systeem voor de airco
  De praktische DMS2.5 training geeft u uitleg over de diverse mogelijkheden van de Data Management Server. Wat zijn de grote voordelen van een DMS2.5? Hoe sluit ik de bediening aan en hoe programmeer hem eenvoudig? In onze technische praktijkomgeving kunt u daarnaast zelf ontdekken (en uitvoeren) hoe er optimaal gebruik kan worden gemaakt van de diverse mogelijkheden die DMS2.5 u en uw klanten biedt voor service en monitoring.
  *LET OP: laptop dient zelf meegebracht te worden.
 • Samsung Smart Inverter training woensdag 10 mei 2017Blade-less Contruction
  Deze training besteedt aandacht aan de Inverter Technologie waar alle Samsung warmtepomp- en airconditioningsystemen standaard mee zijn uitgerust. Er wordt ingegaan op de koeltechnische werking van Samsung warmtepompsystemen. Wat zijn de do’s en don’ts bij het hele proces van installatie en montage, adresseren en in bedrijfstellen? Waar moet ik op letten? Hoe vind ik storingen? Wat betekenen storingscodes en hoe los ik ze op? Ook control solutions zullen de revue passeren.
 • Samsung Commerciële training vrijdag 12 mei 2017
  Tijdens deze training staan de vele commerciële aspecten van verkoop van klimaatbeheersystemen centraal. Wat zijn de motivaties van uw klant om een warmtepomp aan te schaffen? Welke vormen van concurrentie kunt u tegen komen en hoe kunt u hierop inspelen? Er zal worden ingegaan op het effect van duidelijke en heldere offertes en het aanbieden van een totaaloplossing. Trends, maar zeker ook nieuwe regelgeving in de markt, hebben hier merkbaar hun invloed op. Uiteraard mag een productpresentatie niet ontbreken. De nieuwe DVM S line-up, de big ceiling en de uitgebreide EHS buitendelen, ze zullen allemaal de revue passeren!

Meer weten over de inhoud en het verloop van een Ambrava trainingsdag? Of over onze trainingslocatie? Klik dan hier.
Inschrijven voor één van onze trainingen voor voorjaar 2017, kan hier.